OVER ONS  •  ONZE FOTOGRAFEN  •  TARIEVEN
STAGES
Lumen Photo is één van Nederlands meest toonaangevende beeldburo's. Als gepassioneerde liefhebbers van fotografie zetten we ons dagelijks maximaal in om onze klanten - journalistieke mediabedrijven, ngo's en commerciële organisaties - van krachtig beeld te voorzien.
IN 2022 ZIJN ER GEEN STAGEPLEKKEN BESCHIKBAAR

Als gevolg van de beperkingen die komen met de COVID-19 pandemie is het in 2022 helaas niet mogelijk een stage te lopen bij Lumen Photo.
Een stage bij Lumen Photo betekent:

• Een prachtige kennismaking met het werk van Nederlandse topfotografen.
• Een stageplek met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.
• Een leerzame periode met intensieve begeleiding en mooie netwerkmogelijkheden.
• Een stagevergoeding van €300 per maand.

Volg je een HBO of universitaire opleiding en wil je aanmelden voor een stage?
Stuur dan een korte motivatiebrief en jouw CV (pdf) naar loopbanen@lumenphoto.nl.
Hebben we een geschikte stageplek? Dan nemen we contact met je op.
INCLUSIVITEIT
We zien graag een samenleving waarin iedereen gelijk is. Daarom zijn inclusiviteit en diversiteit stevig verankerd in de cultuur van Lumen Photo.

Voor ons betekent inclusie een werkcultuur waarin we samenwerken op basis van gelijkheid, we onze unieke talenten kunnen ontwikkelen en samen excelleren.

Omdat we geloven dat stereotypen, onbewuste vooringenomenheid en verouderde sociale normen de grootste belemmeringen zijn voor inclusie, werven & selecteren we teamleden op basis van kwaliteiten en talent — ongeacht gender, nationaliteit, religie, lichamelijke beperking, leeftijd, culturele achtergrond of seksuele identiteit.