OVER ONS  •  ONZE FOTOGRAFEN  •  TARIEVEN
TARIEVEN
Prachtige beelden voor uw uitgave of project.

Voor het gebruik van een van onze beeldbank-portretten rekent Lumen Photo een licentie fee: een vergoeding voor de licentie die u in staat stelt een beeld in uw project of uitgave te gebruiken.

De prijs van een licentie is maatwerk en wordt bepaald door een aantal factoren, zoals de maker van een foto en de wijze waarop u een beeld wenst te gebruiken (het medium, de oplage, grootte van een foto, duur van de publicatie, mogelijke geografische factoren en eventueel exclusief gebruik van een beeld).
GEREDUCEERD TARIEF
Voor selecte ngo’s, instellingen in de kunst- en cultuursector, even als not-for-profit organisaties hanteert Lumen Photo een gereduceerd tarief; het is echter niet mogelijk kosteloos een beeldlicentie te bemachtigen.

Onze medewerkers geven graag een prijsindicatie voor het door u gewenste gebruik van een foto; bel ons of stuur ons een e-mail.
BESTELLEN & BETALEN
Gelijk na ontvangst van uw bestelling gaat ons team voor u aan de slag: wij zetten het door u bestelde beeld voor u klaar, evenals de bijbehorende beeldlicentie.

Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling bij levering te voldoen. Lumen Photo biedt u daarvoor verscheidene online betaalmogelijkheden. Uw bestelling kan worden betaald met alle gangbare zakelijke creditcards, maar ook middels iDeal, Sofort en PayPal. De levering komt vanzelfsprekend vergezeld van een btw-factuur.
Neem gerust contact op om uw aanstaande project met ons te bespreken.